Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


martes, 4 de julio de 2023

Presentació programa festes i cartell 2023


Com a primer acte i donant inici a les nostres Festes Patronals i de Moros Cristians, es va celebrar el passat divendres 30 de juny la Presentació del Llibre de Festes i del Cartell 2023.
L'acte va tenir lloc a l'Auditori Municipal on ens vam reunir el públic assistent, entre ells : autoritats locals, Junta de l'Associació de Festes, Capitans, Ambaixadors, Presidents i Representants de les comparses Corsarios, Asturs, Contrabandistes, Bucaneros, Oleyanos, Canibals, Garbellàrabes, Barbàrabes i Almoràvides , Regines ,Festers/es, Aieloners i Aieloneres que van gaudir del primer acte oficial.
L'acte va començar amb el discurs del president de Festes Miguel Mateu i va continuar amb la presentació del protagonista de la vesprada Ferran Castelló Domenech, fester bucaner des del 2003. Doctor en història de l'art i cronista oficial de la localitat.
Va nàixer l’any 1987 i amb tant sols 16 anys ja va participar en una de les capitanies de la seua estimada comparsa.
Al llarg de la seua vida festera, Ferran ha viscut moltes i grans experiències festeres:
· Membre de la junta de la comparsa en diverses ocasions, com a vocal, representant i dos vegades com a president.
· Membre de la junta de festes fins l’any passat.
· Coordinador del llibre de festes des del 2019 fins l’any 2022.
· Proper ambaixador cristià
Ferran, ens vas emocionar amb la magnífica i subtil exposició del nostre llibre de festes que ens va deixar amb la inquietud, necessitat i il·lusió de poder-lo llegir ben aviat.
Tot seguit es va donar a conèixer el nom de la persona guanyadora de la magnífica portada i Cartell 2023 d'aquest any i que va recaure en Sergio Iborra Colomer.
És veí de xàtiva i llicenciat en ciències de la informació, amb l'especialitat de publicitat i relacions públiques. ha dirigit durant més de 15 anys el departament creatiu de l'agència de publicitat “comuniqualis” de valència i durant 7 anys ha impartit classes de màrqueting a l'escola “esic business màrqueting school valència”.
Ha guanyat diverses vegades el concurs de cartells de la fira d’agost de Xàtiva, falles de Xàtiva, falles de Gandia, falles de Dénia i setmana santa de Sueca, setmana santa de Calahorra, festes de moros i cristians del Campello, entre altres.
Sergio va descriure amb tot luxe de detalls com i en què s'havia basat per aconseguir tan impressionant portada. Finalitzada l'exposició se li va lliurar el premi obtingut.
Seguidament es van donar els premis infantils de dibuix i tot seguit es van lliurar els llibres a les Autoritats, Càrrecs Festers, Pregonera, Regines, Festers i Festeres.
Tot seguit a la Biblioteca Municiapl es va inaugurar la IX Mostra Festera, exposició que recomanem que visiteu.
Per finalitzar es va servir un refrigeri al pati de les escoles velles donant així per conclòs el primer acte de les nostres festes 2023.
Moltes gràcies a totes i tots els que ens vau acompanyar!!
 

Associació Festes Aielo de Malferit

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario