Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


viernes, 7 de julio de 2023

Festa del carrer Sants de la Pedra 2023


Sempre ha sigut costum que les dones del carrer voluntàriament isqueren per les cases demanant l’almoines per a la festa. Des que recuperàrem la festa (fa molts anys) Carmen, ens ha ajudat, ella eixia pels domicilis a demanar donatius, en companyia d’Amparin la polimentaora, Amparo la d’Eliseo i Pilar la de Bombo, recaptaven el fons que la gent bonament els donava. 
 
 A poc a poc van deixant-nos totes aquestes dones tan enteses en antigues tradicions, anònimes i voluntàries. La festa sempre era pagada i costejada pel veïnat, però aquest mètode fester tan propi i antic, va desapareixent per diferents motius, sense la participació d’aquestes dones i moltes altres anònimes poca festa podríem fer, nosaltres agraïm la seua faena callada, necessaria i constant.
 
 
El dia 22 de febrer de 2023, ens va deixar CARMEN VICENT MOMPÓ, 91 anys (la viuda de Perales). Hui ens toca agrair-li i valorar tota la seua faena gratuïta d’anys amb una missa. Serà aquest diumenge 9 de juliol, a les 9’30h en l'església, en la missa en honor als patrons del carrer, els sants de la Pedra, patrons de les pedregades.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario