Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


sábado, 19 de octubre de 2024

Lliurament Distincions 9 d’Octubre – Poble d’Aielo de Malferit. IV Edició. Pel Consell de Joventut i Esport: Jose Luís Sebastià Montañana

 

Un altre dels aspectes que cal destacar, recau en la celebració de la desapareguda “La nit de l’esport”, on aquesta persona premiava als jugadors més destacats de la temporada.
Finalment, com a mestre que era, deixava constància mitjançant butlletins informatius setmanals escrits per ell mateixa dels resultats, anècdotes i notícies de cada jornada, butlletins que hui en dia es poden consultar a l’arxiu municipal i que en aquell moment eren venuts a tota la població per ajudar a l’alumnat d’octau d’EGB a recollir diners per fer el viatge de fi de curs.
En definitiva, una persona que il·lusionava i motivava molt a la gent del seu costat mitjançant l’esport, una persona amb moltes idees per a fomentar la pràctica de l’esport quan els recursos mancaven, i sens dubte, ho va aconseguir, una persona que sempre estarà al record de totes i tots i ha deixat al poble familia i amics.
Així doncs, el Consell de Joventut i Esport ha decidit fer entrega d’aquesta distinció, com a homenatge pòstum, a Jose Luís Sebastià Montañana, més conegut com el “ti Puro”.
Així que demanem la presència de la seua filla, Inma Sebastià Bayarri a l’escenari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario