Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


sábado, 30 de diciembre de 2023

Resumen de l’any 2023.

 

Un any que ha donat per a molt, he publicat 115 entrades, que no ha estat poc. Articles propis i de col·laboradors de molts i variats continguts i diferent temàtica: Celebracions, efemèrides, personatges locals com Batiste Aparici i el Rvdo. Rafael Juan Vidal, tradicions de Tots Sants, i altres populars com sant Antoni, festivitats de Nadal, Puríssima, festes patronals i de Moros i Cristians, la mostra festera, història local, la caixeta de records i fotografies antigues, esportistes com Hilario Martínez i Ivana Andrés, l’any de Nino Bravo, Julieta la de la casa el Pic, histories de dones, ceràmica, molta cultura i tradició aielonera...

Tot axó i més podeu llegir al blog Història Aielo de Malferit.

Acomiadem el 2023 brindant amb satisfacció per haver fet arribar un poc d’Aielo a totes les cases, i per tot el que ens espera al 2024.

Desitgem al nou any, ens porte energia i sort per continuar aquest projecte compartit, i cabassos de records d’abans i d’ara.

Celebrem tot el que ha passat i tot el que vindrà, i recordem “Les xicotetes històries són les que fan la història d’un poble!”.

 

Bones Festes 
Mª Jesús Juan

No hay comentarios:

Publicar un comentario