Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


sábado, 29 de abril de 2023

Nino Bravo. Vicente Sanchis Albero.

 


Molta emoció a l’escoltar amb admiració i orgull, i la impaciència de veure el complet treball de Vicente Sanchis. Igualment, la seua passió i l’aplom en què explicava la seua admiració per Nino Bravo.

El discurs de l’il·lustrador Albert Quiñones (Ontinyent), al que cal seguir la seua trajectòria professional, va estar ple de sentiments, records i vivències pròpies respecte a Nino Bravo.

A l’editor (editorial Reclam), l’animem a seguir editant bibliografies de grans valencians i valencianes, per als més menuts...

És clar que a Aielo, hem tingut i tenim grans músics, cantants i professionals. A poqueta nit del divendres 28, ens feren tremolar les veus de Jacinto Belda, Naima Cháfer i Vicent Sanchis, acompanyats pels músics Llorenç Belda i Álvaro Calabuig. Tota una satisfacció!... les meues fotografies no són les millors, per no estar situada en el lloc adequat per a aconseguir un bon reportatge. Demane disculpes, però, és el que tinc, per agrair i felicitar a tots els implicats en l’edició d’aquest llibre i la bona presentació.









No hay comentarios:

Publicar un comentario