Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


sábado, 5 de febrero de 2022

CONTA'NS LA TEUA HISTÒRIA FAMILIAR!.

Voleu col·laborar en el blog d'història d'Aielo de Malferit, explicant la història dels vostres parents?...

Segur que teniu algun relat curiós sobre els vostres orígens? Algun familiar que va fer les Amèriques? O va assistir a algun fet històric digne de comptar? Anècdotes i vivències familiars interessants que t’agradaria narrar. Tal volta, sols siga, explicar l’origen del malnom familiar, o, altres testimonis, i tantes experiències que no voldríem que quedaren al calaix de la memòria dels parents. O tan sols, que el familiar compleix anys... poden ser tantíssimes vivències i anècdotes!

Conteu-nos la vostra història!, no importa que siga curta o llarga. Nosaltres la remodelarem, li donarem forma i l’estirarem o acurtarem. Reconstruirem la memòria col·lectiva d’Aielo, a través de les micro històries personals i les fotografies familiars de tothom. Segur que a l’àlbum familiar, existeix alguna fotografia amb singularitat, heretada dels pares i avis, que amaga alguna història digna de ser narrada.

Si no voleu contar, simplement us recomanem que llegiu els relats d’altres aieloneres i aieloners, segur seran del vostre grat!.

Obrim nova pestanya per al nou projecte participatiu, històries personals explicades per tots i totes. Un bell tabaquet de la mare, replet de grans i xicotets records.

Mª Jesús Juan Colomer

 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario