Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


jueves, 17 de septiembre de 2020

EN RECORD DE VICENTE VIDAL SANZ "CUERNÀ".


Ahir i hui són dies molt trist, ens ha deixat per a sempre un entranyable amic, un gran col·laborador, un gran entusiasta de Nino Bravo, una gran persona, un gran fester i president de festes (1991-1995), un gran entre els grans, ens ha deixat per a sempre Vicent Vidal Sanz "Vicente Cuernà", un dia després de complir els 79 anys. Sempre que t’hem necessitat a la biblioteca has estat ací, aportant els teus coneixements, sempre que t'hem necessitat acudires, amable, servicial, fester, familiar, apassionat pel teu poble, fan número 1 de Nino Bravo...

Són tantes les coses Vicent, són tantes converses i moments, sempre el recordarem amb les teues ganes de viure i un somriure que aflorava amb facilitat als seus llavis, optimista, amb gran vitalitat i cordialitat, pel carrer solies parlar amb tot el veïnat d’Aielo, eres tan generós i en un gran sentit de l’humor, viatger com el primer feia les Amèriques com Nino, t’agradava tant conéixer gent, i les teues vessants més conegudes per tothom ha estat portar per bandera el teu poble, Aielo de Malferit i Nino Bravo, la teua gran vocació. Sempre hem conegut el teu sentit positivista de la vida que hem admirat.


 

 Des del blog Història d’Aielo volem rendir-li un merescut homenatge, ha estat una persona exemple d’estima pel seu poble i la seua gent, un aieloner compromes amb el seu poble. Vicent, ens has deixat una gran petjada, eres un home especial que sempre seràs recordat i el trobarem molt a faltar D.E.P. Molts ànims als fills Òscar, Noelia i Alberto i tota la família.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario