Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


sábado, 28 de julio de 2018

V MOSTRA FESTERA 1967-2017: ALFONSO FERNÁNDEZ FERRÁNDIZ




Homenatge al fester aieloner: ALFONSO FERNÁNDEZ FERRÁNDIZ


Sempre fidel a les festes del seu poble!! Nascut en Madrid, mai ha faltat a la cita estiuenca més important i destacada de la seua vida, un incondicional de les FESTES DE MOROS I CRISTIANS D’AIELO DE MALFERIT.

La seua trajectòria festera és llarga, més de 50 anys, en els que ha estat acompanyant de dames, ha desfilat en Alardos i Entrada, i va ser CAPITÀ MORO junt a la seua dona Rafaela Castelló a l’any 2010.
Es modelaria com a fester a “la comparsa dels rics”, la comparsa Barbárabes, fundada a l’any 1962. Hi estava junt als seus pares, fundadors i grans comparsistes. I desprès d’un grapat d’anys passaria a ser membre de la comparsa Garbellarabes, on estaven tots els seus amics i on és soci a hores d’ara, actiu i en disposició de molta festa.

Actualment és PRESIDENTE de la comparsa.

La gran afició que sent pels Moros i Cristians l’ha transferida a la seua família. La filla Arantxa va ser dama i la seua filla Almudena va ser regina de festes i capitana mora. Actualment continua difonguem els principis festers entre els seus néts.
 






Mª Jesús Juan
Lola Domingo
V Mostra Festera 1967-2017
HOMENATGE FESTERS

No hay comentarios:

Publicar un comentario