Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


viernes, 20 de agosto de 2010

Fototeca d'Aielo de Malferit

.


El blog d’Història d’Aielo de Malferit està d’enhorabona. Són molts els visitants que lligen els articles que anem penjant, alguns dels quals, com ja es va dir als inicis, han estat rescatats de llibres antics i altres són nous, escrits exclusivament per a este compendi d’història que pretén la divulgació de les nostres coses, les coses de l’Aielo d’abans.

I estem d’enhorabona perquè el blog avança i va fent-se gran. Tot és possible gràcies a la col·laboració imprescindible de molts: la gent gran que recorda el passat, o no tan gran que recorda el que li han contat, la gent que s’encarreguem de recopilar totes estes mirades a la història i per últim el més important, la gent com tots vosaltres que ens en llegiu el que mostrem i que sou la raó per seguir.

Volem continuar creixent i per això hui encetem una secció nova, la secció dedicada exclusivament a les fotos d’Aielo, les fotos que ens mostren com érem abans, què fèiem, on estàvem... fotos del passat i de la nostra historia. Cada article generalment ve il·lustrat per fotos, però a banda, en este apartat s’hi concentraran amb breus comentaris explicatius.

Esta secció fotogràfica compta amb arxius importants com és el de Juan José Tudela o Rafael Belda "Pitxi", però necessita més. Des de la Biblioteca Degà Ortiz i Sanz s’està fent la tasca de recopilació d’estes fotos antigues assegurant d’esta manera, que mai es perdran. Des d’ací aprofitem este moment per fer una crida general a tots els aieloners i aieloneres que en tenen en casa, volem traure a la llum eixes fotos vostres rescatades dels baguls heretats... eixes fotos de quan éreu menudets... eixes que mostren oficis desapareguts. Deixeu-les i contribuireu a augmentar l’arxiu, a potenciar esta secció i a mostrar-nos a tots un poc de nosaltres mateixos

No hay comentarios:

Publicar un comentario