Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


viernes, 18 de agosto de 2017

PROCESSÓ DE SANT ENGRACI MÀRTIR, 7 D’AGOST DE 2017 (RESUM) I PUJADA DE SANT ENGRACI MÀRTIR 8 D'AGOST 2017.




Solemne processó en honor al patró d’Aielo de Malferit, sant Engraci Màrtir. Podem vorer diferents moments de la volta de la processó, destacant l’arribada de la imatge a la plaça Palau, on es va procedir a llançar el magnífic castell de focs d’artifici en honor al nostre Sant patró.
Una vegada arriba a l’església, ja en el seu interior, es canta l’himne del Patró pel públic assistent, junt a la banda de música d’Aielo, que interpreta magistralment el himne de sant Engraci. (Enguany hem posat la lletra del himne per facilitar el seu cant).
Per a finalitzar l’acte religiós, com tots els anys, escoltarem i cridarem...  Viva Sant Engraci Màrtir!!! 

 
 
 
 
 


Us oferim una galeria de imatges dels moments més intensos de la processó de sant Engraci, dia 7 d’agost, i la pujada de la imatge al Calvari, dia 8 d’agost, a càrrec de la comparsa Oleyanos, de la mà del nostre col·laborador Rafa Ortiz.
Han sigut nombroses les fotos que han immortalitzat aquests acte popular últim dia de festa, nosaltres vos deixem ací, una xicoteta mostra, un recull de fotografies més emotius i representatives de l’últim dia dedicat al també patró sant Engraci Màrtir.
Records vivencials que ja no es tornaran a repetir fins el proper any, sols ens queda felicitar a l’Associació de Festes i l’ajuntament d’Aielo d Malferit, Festeres, Capitans i Capianes, comparsistes, músics, i a la totalitat del poble en general, i dir això ... l’any que be més i millor!!!. 
Bones vacances a tothom.
Mª Jesús Juan
Galeria fotografia a càrrec de Rafa Ortiz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario