Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


jueves, 10 de agosto de 2017

FOTOTECA: Moros i Cristians




Proclamació de la Regina de Festes, 24 juliol 1967. 
Tres instants de l’acte de la proclamació, en els que apareix una de les dames d’honor, Mª Luisa Martínez Mateu i el seu acompanyant Emilio Castelló Colomer, vestits de gala per l’ocasió. 
Primerament, la trobem del braç d‘Emilio, a l’anada cap a l’escenari, on tindria lloc la proclamació; este any instal·laren l’escenari en el desaparegut Cine Verano.



La segona fotografia ens mostra el moment màgic del ball en homenatge a la regina, Mª José Mas Berzona, en el que participaren totes les dames i la regina amb, els seus acompanyants respectius, ballant un valls conegut que posaria fi a l’acte solemne. 
I per últim, la tercera fotografia, a color, quan, acabat l’acte, i del braç del seu acompanyant Emilio, Marisa abandona feliç el recinte amb el seu ram de flors i la típica banda, junt a tota la comitiva formada per la regina i la cort d’honor de fa 50 anys, autoritats i la totalitat de la població al so de la banda de música, que interpretava bonics pas-dobles. Totes elles visqueren moments que seran inoblidables al llarg de les seues vides.



Moments i records, entre molts altres, de la festa aielonera, immortalitzats en tres fotografies. Des d’ací anticipem a Marisa, la nostra felicitació per tot l’excepcional que serà per a ella el proper any 2018. Enhorabona!!!


AF Biblioteca “Degà Ortiz i Sanz”, 
Aielo de Malferit 
(Col. Mª Luisa Martinez Mateu).

No hay comentarios:

Publicar un comentario