Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


jueves, 4 de agosto de 2011

Una mirada nostàlgica a les Festes dels anys 60



Un passeig nostàlgic per les nostres Festes Patronals i de Moros i Cristians. Editat per Rafael Ortiz i Mª Jesús Juan. Les fotos pertanyen a l'Arxiu Fotogràfic de la Biblioteca Degà Ortiz.









3 comentarios:

  1. M'agrada molt este muntatge, cada foto té una història. He pogut comprovar que algunes de les fotos i de les històries estan publicades i escrites al llibre d'Imatges de vida.
    En un lloc i en altre són documents molt vàlids per a mostrar el passat d'Aielo encara que Fernando Goberna en algun moment ho haja posat en dubte.
    Fernando és un historiador reconegut però no sempre té la raó, sobre tot en este punt.

    ResponderEliminar
  2. Enhorabona Rafa i MªJesús eu fet un muntatge preciós i molt emotiu. Tinc els pels de punta.
    Tenim que estar ben orgullosos de les festes del nostre poble.

    ResponderEliminar
  3. Mi marido y yo hemos asistido a la entrada de bandas de música, cuando ha pasado la comparsa Oleyanos, nos hemos emocionado, junto a los actuales comparsitas iban desfilando algunos de los primeros miembros fundadores, todos orgullosos de ser los primeros festeros. Esta comparsa iniciadora de los actuales moros y cristianos al año 1961, comparsa que tengo entendido se organizo entre los trabajadores del forn de vidre, felicitarla y alabar su buen gusto y la buena idea de dar protagonismo a estos primeros festeros.

    ResponderEliminar