Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


domingo, 2 de octubre de 2022

Fray Rafael Colomer Barber. (Programa de festes de 1970)


El día 8 de febrero, a las 12 de la mañana, y en la Iglesia de esta Villa, tuvo lugar la solemne y siempre emotiva primera misa de un nuevo ministro de Dios, Fray RAFAEL COLOMER BARBER.

La concelebración, seguida con gozo especial por parte de padres, familiares y amigos, transcurrió en un ambiente de alegría y al mismo tiempo de atención desde el primer momento.

Junto al neosacerdote, sus padres celebran sus bodas de plata matrimoniales y su hermano Ángel recibe por vez primera el Pan de la Eucaristía.

Para él pedimos que Cristo le conceda su perpetua asistencia santificadora, a fin de que su ministerio sacerdotal fructifique abundantemente y quede sellado con el poder del Espíritu de Dios.

Que las primicias de su sacerdocio entre nosotros le sirvan para su generosa entrega en tierras ARGENTINAS.

(Nota Mª Jesús Juan administradora blog). ENGUANY ES COMPLEIXEN 52 ANYS! 

Rafael Colomer vestiria el sant hàbit de l’orde de sant Francesc, el dia 9 de setembre de 1962. El dia 8 de febrer de 1970, cantaria la seua primera missa a l’església de sant Pere Apòstol d’Aielo. La família recorda aquest esdeveniment religiós com un fet importantíssim, presents nombrosos feligresos i familiars, perquè, a més a més, que el fill major Rafael cantara la seua primera missa com a sacerdot, celebraren les noces de plata dels pares Pepica i Rafael sebeta, al mateix acte, i el fill menut Ángel, va prendre la primera comunió.


El frare Rafael, seria destinat a l’Argentina, on va estar de missioner durant 25 anys. Anys després, es faria càrrec de les parròquies de Benissa i de Gilet. Actualment està destinat a la parròquia Cristo de la Paz a Madrid.

Enhorabona per tants anys de dedicació i entrega vocacional.

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario