Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


sábado, 7 de agosto de 2021

Juan Manuel Martínez Sanz. DEP


Hui estem tots molt tristes, ahir dia del Santíssim Crist ens va deixat una gran persona, Juan Manuel Martínez Sanz (Juanma moinyo). 

Fester exemplar que ha estat part important de la nostra festa, fester fins a la medul·la i l'ànima, membre de la comparsa Corsarios, president de l’Associació de Festes de Moros i Cristians als anys 2014 - 2017, i pregoner de festes de l’any 2019, i molts altres càrrecs i tasques que es faria molt llarg nomenar, un extens currículum fester, cultural i social. 

Era tan familiar, amic dels seus amics, col·laborador incansable, treballador infatigable, servicial i atent, i moltíssimes coses. Malalt i preocupant-se per la Festa de la qual era un apassionat i per tots que l’envoltaven, diu molt d’ell. 

Quan una persona estimada mor no tenim paraules per a descriure la nostra pena, DEP Juanma, ens queda el consol de saber que estaràs al costat del Crist de la Pobresa i Sant Engraci Màrtir i tots els festers i festeres aieloners que tan precedit. 

Fotografia de l’any 2016, Juanma va assistir com a president de les festes a l’esmerçar popular de la festa del carrer Sants de la Pedra, sempre tindrem un record per a tu Juanma, gràcies per totes les vivències i moments compartits.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario