Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


martes, 8 de septiembre de 2015

III MOSTRA FESTERA a la BPM "Degà Ortiz i Sanz"


(organitzada per la Biblioteca Pública Municipal "Degà Ortiz i Sanz", l'Associació de Festes de Moros i Cristians i l’ajuntament d’Aielo de Malferit)


Enguany s'ha dut endavant la tercera edició de la mostra festera amb un gran èxit de participació, en el transcurs de la qual es va fer homenatge a la regina i dames d'honor de l'any 1965, a l'alcalde Rosendo Sanz Belda que va fer possible celebrar les festes de moros i cristians a Aielo de Malferit i a Rafael Belda Ureña, president de les festes en aquell any. Transcrivim la carta d'agraïment enviada a totes les persones que feren possible esta exposició.

Carta d’agraïment 

Un any més, Aielo de Malferit ha fet homenatge a festers i festeres de fa 25 i 50 anys, començant així l’ambient i el caliu de les festes de Moros i Cristians.

Creguem del tot oportú dirigir-vos aquesta carta a tots i a totes vosaltres, en mostra d’agraïment per la vostra col•laboració desinteressada, siga del tipus que siga, per tal de fer realitat la III MOSTRA FESTERA 1965-2015.

Hem de ser conscients que la participació de tothom és fonamental per deixar constància de les persones que ens van precedir i van iniciar estes festes moros i cristians, i entre tots, si cal, engrandirem més la nostra festa.

Agrair també la vostra reciprocitat en este projecte: III MOSTRA FESTERA I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE FESTES 2015,  element clau per un esdeveniment emotiu que esta convertint-se en un èxit de visitants, i que ja va per la tercera edició, i que organitza conjuntament la Biblioteca Pública (Ajuntament d’Aielo de Malferit) i l’Associació de Festes de Moros i Cristians.

I valorar molt particularment la magnifica decoració floral que adornava la Mostra a càrrec de l’ART NATURA FLORISTA.

Pensem sincerament, que una edició més, hem segut capaços de mostrar com era la festa i la població de fa 50 anys i volem donar-li continuïtat.

Sou moltes persones que a títol individual heu fet possible esta exposició gràfica, dedicada a vosaltres, que ha estat exposada durant el mes de juliol a la Biblioteca Municipal.  Tot este fons d’imatges festeres que s’ha arreplegat quedarà guardat i conservat per a futures edicions i memòria gràfica local, passant a formar par de l’ARXIU FOTÒGRAFIC DE LA BIBLIOTECA “Degà Ortiz i Sanz”.

Al bloc d’història local historiadeaielo.blogspot.com podreu rememorar la III MOSTRA FESTERA  i visualitzar el vídeo que acompanyava l’exposició.

Gràcies per donar el vostre suport i  la vostra implicació directa. Sense més, rebeu el nostre cordial agraïment.

Arantxa Juan Juan Manuel Martínez 
                                         Regidora de Festes       President Associació de Moros i Cristians

Aielo de Malferit, 30 de juliol 2015.


PD: Finalitzem la III MOSTRA FESTERA agraïdes de la bona acollida que esta tenint esta exposició que cada any va tenim més ressonància entre el veïnat i perfectament podem dir que inaugura les festes patronals.  En definitiva, acabem la III edició de la Mostra convençudes que ha valgut la pena l’esforç i les hores invertides en este projecte, i es posem a treballar en la IV MOSTRA FESTERA 1966-2016 a la que vos invitem de bestreta!! Fins el proper any!! GRÀCIES A TOTHOM!!

Lola Domingo i Mª Jesús Juan
Fotografies de l’exposició
Equip de redacció del bloc


No hay comentarios:

Publicar un comentario