Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


martes, 29 de agosto de 2023

Ivana Andrés Sanz, campiona del món rebuda al seu poble Aielo del Malferit.


Ahir dia 28 d’agost, Aielo de Malferit ha rebut a la seua campiona del món IVANA ANDRÉS SANZ, dignament i amb tota la senzillesa, amb entusiasme i molta admiració. Els carrers abarrotats de gent, xiquets i xiquetes amb camisetes amb el nom d'Ivana.



 

A l’eixida des de la seua casa al carrer Major, l’esperava el grup de dolçainers d’Aielo i una traca. Ella, com a guanyadora de la Copa del Món de futbol femení amb la selecció espanyola, al centre i acompanyada i escoltada per familiars i amics. Per tots els carrers on havia de passar, les voreres plenes d’un veïnat entusiasta i aplaudint-li, fins a arribar al palau dels Malferit (actual ajuntament), on l’històric edifici, engalanats els seus balcons com un dia de festa gran, l’esperava, i amb una pancarta gegant on es podia llegir “campiona del món”.



 

Se sentiren exclamacions entre la multitud pel sorprenent impacte visual, fortes ovacions per la gran jugadora, bons desitjos i aplaudiment per a ella i la seua família, la premsa immortalitzant l’instant històric esportiu, fotografies i retrats de cada moment, parlaments de l’alcalde, Juan Rafael Espí, que públicament va informar que el poliesportiu aieloner portarà el seu nom, i serà nomenada filla Predilecta d’Aielo, Iva va respondre agraint el poble el seu afecte. Després, un castell de focs d’artifici disparat des de la terrassa del mateix Palau. I finalment, llargues cues per a fotografiar-se amb ella i poder felicitar-la personalment.

 




I la plaça, repleta de gent que no volia perdre detall. Ja no cabia ningú més!... ha estat una vesprada per a recordar dins de la història esportiva del nostre poble, que no s’esborrarà de la memòria col·lectiva d’Aielo... Des del blog Història Aielo de Malferit et donem enhorabona i els millors desitjos per a tu, IVANA, i per a la teua família.


 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario