Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


martes, 30 de octubre de 2018

Espanta la Por. Per Tots Sants mostres valencians 2018.



Espanta la Por. Per Tots Sants mostres valencians... Ja estan ací! Ja estan els nostres mostres valencians a la Biblioteca Pública d’Aielo de Malferit “Degà Ortiz i Sanz”.  Vine a conèixer la nostra colla de mostres: El Home del Sac, El moro Mussa, El momo, Els greixets, La Marimota, La Bruixa, La Tarasca, el Butoni, El Drac del Patriarca... 
Esteu tots convidats a la Campanya #EspantalaPor2018. Campanya organitzada pel Museu Valencià d’Etnologia, per a parlar a grans i menuts de l’imaginari valencià de la por al voltant de Tots Sants i la nostra Biblioteca s’ha adherit a participar en la campanya.
El nostre objectiu consistirà en difondre l’imaginari popular valencià sobre la por, fomentar la lectura i la literatura popular valenciana, així com recopilar i fer memòria oral de les contalles, històries i llegendes locals estretes de la tradició oral de Tots Sant i Nit d’Ànimes a Aielo.
 

DIMARTS 6 DE NOVEMBRE 2018:
VESPRADA DE POR A LA BIBLIOTECA
Contacontes familiar per a xiquets i xiquetes
a càrrec de LLOMBRIGOL RONDALLAIRE
Lloc: Biblioteca, hora: 18’00h

DIVENDRES 9 novembre
NIT D’ÀNIMES A LA BIBLIOTECA
CONTES-TERTÚLIA NOMÉS PER ADULTS
A càrrec de JAIME PERALTA APARICIO
Repertori esgarrifós de contalles, històries i llegendes de por estretes de la tradició oral de Tots Sant a Aielo. Cofafes, castanyes, moniatos, carabasses torades i les ànimes del Purgatori seran les protagonistes... a mi, a mi, a mi...!!! tot això i molt més.
Lloc: Biblioteca, hora: 19’30h


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario