Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


viernes, 29 de diciembre de 2017

RESUM DE L’ANY 2017




Hem arribat al final de l’any 2017, és un bon moment per fer una ullada enrere i reflexionar sobre tot el que hem viscut al llarg dels darrers 12 mesos.

L’any 2017, ha estat un any intens, replet de projectes i propostes que moltes han vist la llum, altres han quedat guardades per al proper any.

Un any dedicat a l’homenatge a qui va ser una de les més importants col·laboradores, Josefa Colomer Sanchis (1921-2016) i a més a més també va ser la primera bibliotecària d’Aielo. Ampliem el nostre reconeixement i gratitud per tota la seua ajuda constant d’anys a una altra col·laboradora que ens va deixar en aquest any, Pilar Belda Ureña (1929 -2017), la fabriquera, dona de gran paciència i experiència, familiar, atenta i sempre en ganes de contar.

Un any que ha vist germinar noves etiquetes al nostre blog: Documents, Patrimoni lingüístic (paraules nostres), Propaganda i anuncis antics, Llegendes, històries i succeïts aieloners, Moments i raconets d’Aielo, Expressions, frases i paraules d’Aielo de Malferit, Toponímia ... i també tenim un nou joc “DESCUBRIM EL NOSTRE PATRIMONI AIELONER” per conèixer i valorar el patrimoni d’AieloTambé hem fet alguns xicotets canvis en el disseny del blog i renovat la fotografia de la capçalera.

Al blog, com estem comentant, ha segut un any prolífer, en total s’han publicat 147 noves entrades, de diferents col·laboradors i temàtica, una completíssima varietat d'articles, que parlaven  d'actualitat, història, de tradicions, de patrimoni, toponímia, de  receptes de cuina, de festes i molt més... i s’ha ampliat considerablement la fototeca, una de les etiquetes més populars.

També, al nostre canal de youtube hem publicat i podeu visualitzar 17 vídeos nous. Tots, com sempre, d’un bon sortit de matèries molt notables i apassionants.

I un any tant excepcional, també ha esta carregat de destacats especials: homenatge a Josefa Colomer, especial Pasqua, un complet reportatge fotogràfic de les festes Patronals i de Moros i Cristians, homenatge a les festeres de 1967 i homenatge a una sèrie de festers destacats, Tots Sants amb les tradicions pròpies d’esta festivitat, el 55è aniversari de la mort de Miguel Ferrándiz, especial Nadal, i tanquem l’any en les ja tradicionals efemèrides aieloneres i resum del 2017.

Agraïm als nostres col·laboradors de fa anys i a la gent jove que va incorporant-se a este bonic projecte: Aida Diaz Mira, Teresa Belda Vicent, Pepa Sempere, Antonio Peries... i sobre tot a Jaime Peralta que, a banda d’aportar els seus magnífics escrits, es farà càrrec de la premsa històrica d’Aielo. A tots ells, els donem el nostre més sincer agraïment. Gràcies a tots els col·laboradors que escriuen, als que informem, i als que proporcionen documentació que son un grapat ben gran, mil gràcies!!!.

Si esteu interesants en este projecte, podeu col·laborar aportant els vostres escrits o fotografies, sols demanem certa qualitat i obligatòriament  deu estar vinculat a Aielo.

Gràcies pel temps que dediqueu al blog http://historiadeaielo.blogspot.com.es. Hem rebut  360.843 visites i gràcies també a tots els que passeu i comenteu a la pàgina de Facebook, i per ajudar-nos a difondre AIELO DE MALFERIT, EL NOSTRE POBLE I LA NOSTRA PASSIÓ.
Per l’any 2018, prepararem, com és costum, nous projectes que ja tenim al calaix, ple de fresques idees i publicacions que esperem siguen de la satisfacció de tothom. El nostre principal objectiu per aquest any que comença... prosseguir oferint-vos continguts d’interès sobre Aielo de Malferit.

Bon Nadal i Feliç Cap d’Any 2018
Ens retrobem l’any que ve!
Mª Jesús Juan Colomer

No hay comentarios:

Publicar un comentario