Del jardí bell de València
és Ayelo ermosa flor
que escampa, arreu, les fragàncies
que despedeix lo seu cor
Miguel Ferrándiz . "Himne a Ayelo"


martes, 16 de mayo de 2017

I KDD FOTOGRAFICA.- AIELO DE MALFERIT.- 07 MAIG 2017




Al voltant de 50 persones aficionats a la fotografia, d’Ontinyent, Enguera, Canals, Fontanars dels Alforins, Cheste, Anna i Gandia es reuniren el passat dia 7 de Maig a l’Eixample d’Aielo de Malferit, per a visitar-nos i passar un mati desfruitant d’un passeig pels carrers principals del poble i el casc històric, recreant l’any 1.930, data emblemàtica per al poble, al ser l’any en que es van inaugurar les escoles, hui Biblioteca i museu de Nino Bravo, al que també tingueren l’oportunitat de visitar.
Van ser rebuts per l’Alcalde d’eixa època, Sr. Vicente Barber, representat per Jaime Peralta, que després de donar-los la benvinguda, i explicar la història de l’emplaçament on estaven, els va acompanyar pels racons del poble, e inclús a l’interior de sa casa, d’estil modernista. Al llarg del recorregut aparegueren personatges de l’època, dones i homes asseguts a la porta de casa, agranant el carrer, llauradors que anaven o venien de l’horta que envolta el poble, i joves que anaven al llavador com cada dia a llavar la roba. Tots ells representats per membres de l’Associació FENT FOTO AIELO, que feien d’amfitrions a les demés Associacions fotogràfiques dels pobles del voltant.


Un descans per agarrar forces amb un esmorzar conjunt, on en van intercanviar coneixements i experiències sobre l’equip fotogràfic, tècniques de retrat, i d’edició, finalitzant amb una visita al museu de Nino Bravo, que va fer les delícies de tots els assistents.
FENT FOTO AIELO agredeix la visita de tots els companys, així com la col·laboració de l’Ajuntament d’Aielo de Malferit.
              Fins una propera quedada!!
Vídeo i text: Rafa Ortiz

No hay comentarios:

Publicar un comentario